Η Μυτιλήνη, ο Σάμαρας και ο γάμος της κόρης του εισαγγελέα Αθανασίου...

http://www.mithymna.gr/graphics/lesvos1.jpg
listonplace
Καλημέρα από τη Μυτιλήνη.

Εγω βέβαια ήρθα για διακοπές, αλλά ούτε κι εδώ μ αφήνουν ν αγιάσω.

Δεν πρόλαβα να έρθω, και να ξωπίσω μου, έρχεται ( ήρθε ), ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Σαμαράς, να στη Λέσβο η κ. Μπατζελή, ο κ. Σηφουνάκης, να επίσημοι, να επώνυμοι.

Απο το...irasot
Δεν μπορεί λέω, επί τέλους θα κατάλαβε η Αθήνα, τη μεγάλη σημασία που πρέπει να δώσουν στο νησί αυτό που ρημάζει από την αδιαφορία όλων, και πρώτα απ όλα των ίδιων των παραγόντων του, που επιμένουν να μη διαμαρτύρονται που τα ακτοπλοικά εισητήρια με 30χρονα πλοία, για μία τετραμελή οικογένεια με αυτοκίνητο φτάνουν τα 500!!! ευρώ.
Βάλανε λέει και ένα καινούργιο πλοίο το ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΞΠΡΕΣ, που ήταν καινούργιο την εποχή... της εισβολής στη Κύπρο το 74.
Φαντάζομαι θα γίνουν ανακοινώσεις, θα φανεί το ενδιαφέρον των πολιτικών για το νησί, και για τα προβληματα του, αντε θα δώσει ο κ. Σαμαράς και το... χρίσμα σε περιφερειάρχες και δημάρχους.Μπορεί να βάλουν και τη ΝΕΛ, να προσφέρει φτηνά εισητήρια.
Από την άλλη βέβαια, κάτι δεν μου πήγαινε καλά.
Τη Τρίτη, έφτασε με το πλοίο της γραμμής στη Μυτιλήνη, μία Φερράρι Μόντενα ξεσκέπαστη, η οποία εθεάθη στη Μυτιλήνη, αλλά έφυγε και πήγε στη Καλλονή, για να στολιστεί.
Πολύς κόσμος στο νησί, εννοώ πολιτικοί και επίσημοι, γιατί από τουρίστες άστα να πάνε, Φερράρι, λέω δεν ανοίγω τη σελίδα της τοπικής εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ ( δεξιά ), να δω τι γίνεται;
Α, ρε Μυτιληνιοί, ά , ρε Ελληνάρες, που θα βλέπετε σήμερα από τα δελτία ειδήσεων, το ενδιαφέρον των κομμάτων μέσα από τις επισκέψεις διάφορων πολιτικών στη Λέσβο, για διαβάστε και αυτή τη τελευταία παράγραφο από το πρόγραμμα του κ. Σαμαρα στη Λέσβο.

"Με τις επαφές στη συμπρωτεύουσα ,( εννοεί τη Καλλονή της Λέσβου ) ολοκληρώνεται το επίσημο σκέλος της επίσκεψης Σαμαρά, που θα συνεχιστεί το απόγευμα της Παρασκευής ιδιωτικά, με την παρουσία του, μαζί με τη σύζυγό του Γεωργία, στο γάμο του Δημήτρη Καραθανάση και της Ελένης Αθανασίου, στην Παναγιά τη Γοργόνα στη Σκάλα Σκαμνιάς."
Να λοιπόν γιατί στόλιζαν τη Πεμπτη τη Φερράρι στο λουλουδάδικο στη Καλλονή, να γιατί έχουν μαζευτεί όλοι στη Λέσβο.
Για το γάμο της κόρης του εισαγγελέα Αθανασίου απο την Αγία Παρασκευή, με το γιο του δημοτικού άρχοντα από το Κεράμι Καραθανάση.
Ο εισαγγελέας είναι γνωστός από τις υποθέσεις....
Ε, ψάξτε και κάτι μόνοι σας, όλα μασημένα τα θέλετε;;
Ο εισαγγελέας είναι αγαπητός στους πατριώτες του,
και φυσικά τα παιδιά να ζήσουν και να ευτυχήσουν με χαρές, και υγεία.
Αλλά, κύριε Σαμαρά, τόσο εσείς όσο και όλοι οι λοιποί επίσημοι προσκεκλημένοι που θα βρεθούν σήμερα το απόγευμα στη Σκάλα Συκαμιάς στο μικροσκοπικό εκκλησάκι της Παναγιάς της γοργόνας, θα πάτε εκεί από το δρόμο Καλλονής - Πέτρας - Μολύβου, ένα δρόμο χαραγμένο από μουλάρια το 1800, ο οποίος απλά έχει στρωθεί με άσφαλτο, και , αν και εθνικο δίκτυο, σε ορισμένα σημεία του δεν διασταυρώνονται δύο λεωφορεία.
Αν δεν ήταν ο γάμος της κόρης του εισαγγελέα, θα τον γνωρίζατε ποτέ αυτό το δρόμο;
Και τώρα που τον γνωρίσατε, τι θα κάνετε;
Τριαντα χρόνια, προσπαθούν όλοι να γίνει καινούργια χάραξη, από το γάμο το δικό μου, το 1979.
Λέτε να είναι αφορμή ο γάμος αυτός να γίνει θέμα στην Αθήνα, ο δρόμος Πέτρας - Καλλονής;;
Και κύττα να δεις σύμπτωση, ο γάμος είναι στο χωριό της Μαριέττας.
( Ευτυχώς που δεν είναι το ΑΒΕΡΩΦ στη Μυτιλήνη !!! ).
Υ.Γ.
ΑΝτε, να σας βάλω όλη την είδηση για το γάμο, για να... ενημερωθείτε.
Πω, πω, πω, ESPRESSO γίναμε!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails